Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Oyun İncelemeleri » We Are Football İncelemesi

We Are Football İncelemesi


İncelemeler > Oyun İncelemeleri   Winchester   17-08-2021, 09:30   0   
We Are Football İncelemesi

Futbol tutkunları olarak aslında oyun anlamında pek fazla seçeneğimiz olmadığını kabul etmek gerek. Futbol oyunu denildiği zaman FIFA, PES ve Football Manager dışında esamesi okunan başka bir oyun yok desek yeridir. Eskiden FIFA-PES çekişmesi ya da FMCM çekişmesi olurdu. Ya da en azından FIFA Street gibi alternatif, eğlenceli futbol oyunları piyasada yer alırdı. Artık bunları görmek pek de mümkün değil. Yine de geçtiğimiz ay yepyeni bir menajerlik oyununu görmek sürpriz olmadı değil.



We Are Football’da dikkatinizi çekebilecek ilk özelliklerden biri oyunun hem kadın hem de erkek futbolunu barındırması. Tabii bunu aynı oyun içerisinde harmanlamıyor. Oyuna giriş yaparken kadın futbolu mu yoksa erkek futbolu mu oynamak istediğinizi seçiyorsunuz. Elbette takım seçeneği bir Football Manager veri tabanına sahip değil. Yine de önemli ligler ve takımlar mevcut. Erkek futbolunda bizim ligimizi de oyunda bulabilirsiniz.



Bu noktada dikkatinizi çekecek durum aslında takım seçenekleri değil, lisans sorunları. We Are Football elbette büyük bütçeye ya da fan kitlesine sahip olan bir yapım değil. Dolayısıyla ünlü takımların ve oyuncuların lisanssız bir şekilde oyunda yer alması can sıkıcı olabiliyor. Atletico Madrid’in Red-White Madrid, Fenerbahçe’nin Kadıköy İstanbul, Galatasaray’ın İstanbul Galata gibi isimleri var. Oyun bu tür örneklerle dolu. Öte yandan oyuncular ise tamamen uydurma şekilde tasarlanmış. En azından ilgili oyuncuların özelliklerinde ancak takımlarda yaptıkları gibi benzer isimlerle oyuncu tasarımları yapılsaydı çok daha iyi olurdu.



We Are Football’un Football Manager’in önüne geçtiği konu, kulüp yönetiminde vakit geçirecek çok daha fazla başlığa sahip olmamız. Sponsor anlaşmalarında şirketlerle masaya oturabiliyor, kulüp mağazasının satışlarını yönetebiliyor, antrenman tesislerine FM’ye oranla daha fazla müdahale edebiliyoruz. Hatta tek maç bileti fiyatlarını veya kombine fiyatlarını dahi belirleyebiliyoruz. Genç takımı ya da rezerv takımı gözlemleyerek yeni yetenekler kazandırmak daha rahat olabiliyor. Taraftar oluşumları ile iletişime geçebiliyor onlarla aramızı iyi tutabiliyoruz. We Are Football’un FM’ye oranla futbol dışı konulara da eğildiği açık. Tabii yine de “futbola” odaklanmak konusunda FM’nin yanına yaklaşacak başka bir oyun yok. Transfer anlaşmaları, gözlemcilik, taktiksel oyun, oyun içinde taktiğe müdahale gibi konularda WaF, FM’nin bir hayli gerisinde kalıyor.



FM sunduğu kontrolünüze sunduğu başlıkların her birini olabildiğince detaylı ve mikro şekilde kontrol etmenize izin verirken WaF daha fazla başlık sunmasına rağmen bu başlıklar içerisindeki detay seviyesini düşürmüş. Bir diğer önemli konu da elbette ki maç motoru. We Are Football’un maç motoru beklentileri karşılamaktan bir hayli uzak görünüyor. Önemli pozisyonlar çizilen çizgiler ve sunulan görseller eşliğinde anlatılsa da basit bir mobil oyun tadı vermekten fazlasını yapamıyor. En azından yüksek fiyatla sunulan bir oyun için FM’nin iki boyutlu maç motoru benzeri bir motor geliştirilebilirdi. Bakın, üç boyutluya bile gerek yok yahu. İki boyutlu piyonların sağa sola koşturduğu bir maç motoru, bundan çok daha heyecanlı.



Taktiksel detaylarla daha az yorulacağınız ve daha farklı görevlerle uğraşacağınız alternatif bir menajerlik oyunu arıyorsanız We Are Football size ilginç bir tat sunabilir. Ancak takımınız en ufak pas hatası yaptığında bile çıldırıp taktiğinizi gözden geçiren bir menajerseniz FM’den devam edin efendim.

Yorum Ekle





 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.