Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Oyun İncelemeleri » Underrail PC Oyun İnceleme

Underrail PC Oyun İnceleme


İncelemeler > Oyun İncelemeleri   78ErTaN78   6-02-2016, 14:05   0   
Underrail PC Oyun İnceleme

Yapımına ilk olarak 2008 yılında başlanan oyun, ancak 2009 yılında tam teşekküllü şeklinde üzerinde çalışılır bir yapıma dönüştü. Bu esnada adı Timelapse Vertigo olarak lanse edilen Underrail, 2012 yılına gelindiğinde demo olarak kendisini göstermeyi başardı. Bu esnadan sonra düzenli olarak güncellenmeye başladı ve bugüne kadar, adım adım geldi.

Underrail PC Oyun İnceleme

Yapım aşaması esnasında birçok sorunla karşılaşmış olmasına rağmen, deneyim ettiğim kadarı ile her türlü sorunu ziyadesiyle geride bırakmayı başarmış bir oyun ile karşı karşıyayız. Underrail esasen isminden kendisini fazlasıyla ele veriyor. Artık yaşanmaz hale gelen dünyadan kaçan insanoğlu çözümü birçok bilim kurguda olduğu gibi yer altında bulmuş. Yer altına yaşamaya mahkum olan insanların en büyük sorunuysa yemek ve kalacak yer. Tabii böyle bir ortamda, yer altında yaşayan farklı fraksiyonlar da belirmiş.

Underrail PC Oyun İnceleme

Oyuna başladığımızda, biz de bu fraksiyonlardan birisine bağlı olarak hayata gözlerimizi açıyoruz. Gözlerimiz hafif aralıyken yapmamız gereken birçok şey söz konusu zira Underrail tam anlamıyla bir CRPG. Yapılacak işlerin başında oyun modelini seçmemiz gerekiyor. Oddity ya da Classic olmak üzere iki farklı oyun modeli söz konusu. Oddity modeli üzerinden oyunu deneyim etmek isteyenlere kötü bir haberim var; düşman yok etmek ya da görev yapmak hiçbir yetenek puanı kazandırmıyor. Bu modda seviye atlamanın tek yolu, haritanın etrafında bulunan Oddity’leri bulmak. Eh, klasik bir CRPG deneyim etmek içinse “classic” seçeneğinden gitmeniz yeterli. Karakter yaratmak, kesinlikle oyunun eğlenceli yönlerinden birisi. Oyuna hükmeden toplamda yedi adet ability puanı ve de altı başlık altında 22 adet farklı yetenek var. Ayrıca toplamda 13 tane de Feat seçilmeyi bekliyor. Karakter yaratma menüsündeki bu klasik CRPG havası, oyuna girince de devam ediyor. Underrail’de kullanılan mekanik hem Fallout’un S.P.E.C.I.A.L. mekaniklerine, hem de D&D’nin genel geçer oyun mekaniklerine bir hayli benzerlik gösteriyor.

Underrail PC Oyun İnceleme

Savaş moduna geçtiğimiz zaman tüm oyun aksiyon puanı kullanan, sıra tabanlı bir yapıma dönüşüyor. Zaten oyunun başında yarattığımız karakterimizin özellikleri sayesinde, birbirinden farklı oyun modelini deneyim edebiliyoruz. Underrail’de fazlasıyla silah ve de zırh bulunuyor. Bu bolluğunun en büyük sebebiyse şüphesiz yapımcı ekibin üzerinde fazlasıyla çalıştığı “craft” sistemi. Tüm bunların haricinde oyunda bolca konuşma olması benim gibi CRPG tutkunlarının büyük beğenisini kazanacaktır. Hatta kimileri için konuşmalar “çok fazla” bile olabilir. Genel olarak güzel bir atmosferi olan Underrail, ne yazık ki çok donuk bir oyun. Gerçekten grafik kalitesi çok düşük ve bir adım atmak için onlarca defa düşünmek gerekebiliyor.

Oyunu indirmek için:
UnderRail Full Tek Link indir
Etiketler
Underrail

Yorum Ekle





 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.