Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Oyun İncelemeleri » Mortal Kombat Komplete Edition - Oyun İncelemesi

Mortal Kombat Komplete Edition - Oyun İncelemesi


İncelemeler > Oyun İncelemeleri   Meliksah_2006   17-06-2015, 15:13   0   
Mortal Kombat Komplete Edition - Oyun İncelemesi

Mortal Kombat tüm ihtişamıyla geri döndü. Yapımcı firma bu defa üçüncü boyutu zorlamadı, sadece üç boyutlu modellerle olayı eskisi gibi ikinci boyuta sabitledi. Kısacası ilk üç Mortal Kombat’ın yepyeni bir versiyonu ortaya çıkmış oldu ve oyun, herkes tarafından beğenildi. Yıl oldu 2015, nihayet PC sahipleri de Mortal Kombat’ı bilgisayarlarında tecrübe etme imkânına kavuştular. Hatta 2 yıl geciktiler bile.

Mortal Kombat Komplete Edition - Oyun İncelemesi

Peki, nedir Komplete Edition’ın getirileri? Daha önce DLC olarak yayımlanan dört tane karakter; Skarlet, Freddy Krueger, Rain ve Kenshi bu pakette otomatik olarak yer alıyor. Bu karakterlerin dışında yaklaşık 15 tane karakter kostümü de oyunun içinde bulunmakta. Bu özelliklerin yanında bence bu oyunun PC’deki en büyük artısı grafikleri... Oyunu hem Xbox 360’ta, hem de PS Vita’da uzun süre oynadım ama oyunu PC’de ilk defa açtığımda bir anda neyle karşı karşıya olduğumu anlayamadım. Şunu fark ettim ki PS3’te ve Xbox 360’ta aslında biraz eski grafiklerle oyun oynuyoruz ama bir alışkanlıktır gittiği için buna aldırmıyoruz. Fakat aynı oyunu PC’de, yüksek ayarlarda görünce de aslında oyunun nasıl olabileceğini de anlıyoruz.

Mortal Kombat Komplete Edition - Oyun İncelemesi

Hiç bitmeyen bir mücadele
Piyasadaki en uzun soluklu dövüş oyunlarından bir tanesi Mortal Kombat ve bu, PC versiyonunda da sürüyor. Oyunun Arcade modu, “Ladder” olarak adlandırılıyor. Burada bir dizi dövüşçüyle karşı karşıya geliyor ve sonunda Shao Kahn ile dövüşüyorsunuz. Bunun aynısı ama ikiye iki dövüş şekli de “Tag Ladder” adıyla oyunda bulunuyor. Arcade modundan önceyse size tavsiyem, oyunun Story modunu bitirmeniz. Bayağı kaliteli olan bu mod sizi uzunca bir Mortal Kombat maratonuna sokuyor, birçok farklı karakterin gözlerinden olayları görmenizi sağlıyor ve sonunda da acayip iyi para kazanıyorsunuz.

Mortal Kombat Komplete Edition - Oyun İncelemesi

Oyunda her yaptığınız iş para (Koin), para da Krypt’te açılacak birçok yeni özellik demek. Yalnız daha önce karakterlerin Fatality’lerini açmak için Krypt’te bunları bulmak gerekiyordu ama oyunun PC versiyonunda otomatik olarak her şeyin açıldığını gördüm, şaşırdım.

Mortal Kombat Komplete Edition - Oyun İncelemesi

Oynanışa gelecek olursak burada biraz zorlanabileceğinizi belirtmek istiyorum; hele ki oyunu daha önce konsolda oynayanlar bayağı bir zorlanabilirler zira klavyeden dövüş oyunu oynamak biraz zor geliyor konsoldan sonra. Klavyede istediğiniz tuşları kullanabilmeniz en rahat şekilde oyuna alışmanızı sağlıyor. Aşağı - İleri kombinasyonundaki hareketleri konsolda yapmak daha kolayken, burada da Geri - İleri çok iyi çalışıyor. Fatality’leri yapmak da nispeten daha kolay olabiliyor ama bunların menüden nasıl yapıldığına baktığınızda, size tuşları “İleri” gibi değil de klavyedeki tuş olarak göstermesi biraz sıkıntı yaratabiliyor eğer ters yöndeyseniz. (Ne demek istediğimi oyunu oynayınca anlayacaksınız.)

Mortal Kombat Komplete Edition - Oyun İncelemesi

Açıkçası oyunun PC’de bu kadar iyi olacağını düşünmüyordum. Yine de gamepad ile oynama imkânınız varsa öyle oynayın. Grafik ayarlarını da tepeye kadar çıkarırsanız, bu kadar güzel gözüken bir başka dövüş oyunu zar zor görürsünüz PC’de. Ben bir kez daha çok keyif aldım oynarken ve bir kez daha yapımcıların emeğine saygı duydum. Online oyun özellikleriyle birlikte hiçbir zaman bitmeyecek bir dövüş oyunu arıyorsanız, cevabı Mortal Kombat’tan başkası değil.

Oyunu indirmek için;
Mortal Kombat Komplete Edition PC Tek Link Full indir

Yorum Ekle





 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.