Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Oyun İncelemeleri » Heroes of Might & Magic 6 - Oyun İncelemesi

Heroes of Might & Magic 6 - Oyun İncelemesi


İncelemeler > Oyun İncelemeleri   Meliksah_2006   21-05-2015, 15:42   2   
Heroes of Might & Magic 6 - Oyun İncelemesi

Vay canına arkadaş! Ne ara bu kadar sene geçti?! Daha dün Heroes III oynuyordum evimde. Döneminde birçok insanın grafikleriyle gurur duyup “Bundan daha iyisi çıkmaz abi!” dediği zamanlarda, ben de bu lafı Heroes III’ün oyun yapısı için söylüyordum. Aradan geçen birkaç yıldan sonra gelen Heroes IV, inancımın karşılığı gibiydi adeta, “Bundan daha kötüsünü yapamazlar.” dediğimi hatırlıyorum. Devamında gelen Heroes V ise kimileri tarafından beğenildi, kimileri tarafından bir köşeye atıldı. Peki ya Heroes VI? İşte bunun cevabı şimdilik bende saklı.

Heroes of Might & Magic 6 - Oyun İncelemesi

Kötülük
Oyuna başladığımız anda karşımıza çıkan demo, genel senaryoyu şöyle bir anlatıyor zaten. Malum, yine o güzelim topraklarımızı kötülük sarmış durumda. Fakat bu seferki herkesi ele geçirerek ilerliyor. Oyunun senaryo moduna girdiğimizdeyse demodan birazcık daha uzaklaşıyoruz zira ilk olarak Demon, yani oyun içi lisanıyla Inferno’nun ve Orc’ların bir anlaşma yaptıklarına tanık oluyoruz. Bütün bu olayların ortasındaysa Duke Slave olarak boy gösteriyor ve Orc’lara yardım ediyoruz. Duke Gerhart himayesinde bulunan Haven birlikleriyse bizimle aynı düşünmüyor ve baş meleklerden birisi olan Uriel gelinceye kadar neredeyse iç savaşa kadar uzanan bir senaryoyu ilk iki bölümde deneyim ediyoruz. Sonrasıysa harika hazırlanmış ve birbiri içerisine girmiş senaryo örgüsüne kalıyor. Sırasıyla Tutorial, Necropolis, Haven, Sanctuary, Inferno ve Stronghold kaleleriyle oynadığımız Campaign modu ziyadesiyle güzel tasarlanmış.

Heroes of Might & Magic 6 - Oyun İncelemesi

Gelelim oyunun içerisine... Yaptığım beta testini de işin içine katarak siz sevgili buyur-indir ziyaretçileri için her yerini mıncıkladım Heroes VI’nın. Oyuna baktığımızda gözümüze ilk çarpan şey, kaynak sayısının dörde inmiş olması. Beta testinden sonra bu sayının arttırılacağı dedikodularına inananlar için üzücü ama oyun yapısı için sevindirici bir haber. Kaynak sayısının azalması ilk başta kötü gibi gözükebilir ama oyun içinde kurulan dinamik hiç de böyle demiyor. Misal ikinci bir taş madeni, çok hızlı “rush” yapabilmemizi sağlıyor. Evet, rush dedim; çünkü normal ihtimallerle binaları öyle “hop” diye yapma durumu artık fazlasıyla ortadan kalkmış. Ünitelerimizse üç “tier”e ayrılmış durumda. Kalelerde bulunan ilk üç yaratık Core, devamında gelen üçü Elite ve son olarak bir de Champion olarak bölünmüş ve anlayacağınız yine yedi farklı seviye yaratık bulunuyor. Pek tabii ki biz Heroes severlerin fazlasıyla önem verdiği upgrade özelliği de unutulmamış ve her üniteye bir adet upgrade verilmiş.

Heroes of Might & Magic 6 - Oyun İncelemesi

Değişikliklerden bir diğeriyse direkt olarak “hero” üzerinde olmuş. Artık seviye atladığımız zaman almak istediğimiz yetenekleri kendimiz seçiyoruz. Yani Heroes III’teki gibi bir anda karşımıza çıkan ikili ihtimalden bir tanesine gitmek zorunda değiliz. Yeteneklerse fazlasıyla geniş ama beta testindeki bazı yeteneklerin kaybolduğuna ve yerlerine yenilerinin getirildiğine şahit oldum. Her seviye bir puan demek ve yeni yetenekler her beş seviyede bir açılıyor. Yani “implosion” atmak için en aşağı 15. seviye büyücü olmanız gerekiyor.

Heroes of Might & Magic 6 - Oyun İncelemesi

Yeni Heroes
Hem senaryosu, hem de oyun yapısıyla tamamen yeni bir oyun gördüm karşımda. Heroes III’ten beri yakalanamayan o yenilik duygusunu sonunda Heroes VI ile hissettim. “Heroes III mü, yoksa Heroes VI mi?” diye sorarsanız, “Önce bir - iki eklenti görelim de sonra bu konuyu konuşalım.” derim. Fakat serinin üçüncü oyununa en çok yaklaşan oyunun bu olduğu da yadsınamaz bir gerçek.

Oyunu indirmek için;
Heroes of Might & Magic 6 PC Full Tek Link indir

Yorum Ekle




Yönetici
Meliksah_2006 3 Haziran 2018 20:58
Şener,
Oyunu İngilizce yapmak için aşağıdaki bağlantıdan son yorumu inceleyiniz;
https://buyurindir.org/3559-heroes-of-might-magic-6-full-indi
r.html

--------------------


Ziyaretçi
Şener 3 Haziran 2018 04:18
dqaha evel bilgisayarıma bu oyunu kurdum ama rusça diye kullanamayıp sildim bu oyunda değişiklik yapıp direk ingilizce açılmasını sağlayamazmısınız oyunu yeniden kurdum ama bir türlü çalışmadı açılıyor siyah ekran çalışmaya çalışıyor dönüp duruyor ama bir türlü çalışmıyor.. ne eksik yada ne yapmam gerek bilemedim .. iyi çalışmalar dilerim



 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.