Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Oyun İncelemeleri » Slender: The Arrival PC Oyun İncelemesi

Slender: The Arrival PC Oyun İncelemesi


İncelemeler > Oyun İncelemeleri   MoonWaLker   19-07-2015, 12:40   2   
Slender: The Arrival PC Oyun İncelemesi

Yaş ilerlediğinden midir, yoksa her türlü korku öğesini defalarca tattığımdan mıdır, bilmiyorum ama tek istediğim şey korkmak, bu kadar net. Oyun oynaığım yıllar içerisinde çok fazla korku oyunu oynadığımı söyleyemem ama korktuğum, korkmasam bile en azından tedirgin olduğum oyunlar olmuştu. Bu noktada herkesin sıraladığı Doom, Resident Evil ya da Silent Hill gibi isimleri saymayacağım. Aklımda kalan tek anı, ilk F.E.A.R.’daki o “küçük kız” konsepti ve tüylerimi ürperten birkaç sahne. Artık bu açlığımı, korkma isteğimi bir şekilde tatmin etmem gerekiyordu ve bu düşünceyle kendimi korku oyunlarını keşfetmeye adadım. Henüz bir Amnesia ya da Penumbra oynamış değilim ama Slender: The Eight Pages ile az biraz tedirgin olduğum kesin. İşte bu noktayı yakalamışken, daha kapsamlı bir yapım olan Slender: The Arrival’ı görür görmez hemen oyunun üstüne atladım ve kendimi sınamaya başladım.

Slender: The Arrival PC Oyun İncelemesi

Oyunda “Lauren” adlı bir kızı kontrol edip “Kate” adlı arkadaşımızı ziyarete gidiyoruz. Bu ziyaret, kısa süre önce annesini kaybeden Kate’i teselli amaçlı muhtemelen ama daha eve ulaşmadan işler ters gitmeye başlıyor. Oyunun beş bölümünden ilki olan Prologue, devrilmiş bir ağacın yolumuzu kesmesi ve sonrasında yolun kalanına yürüyerek devam etmemiz gerekmesiyle başlıyor. Normalde başınıza böyle bir şey gelse ne yaparsınız? Yardım için birilerini ararsınız, değil mi? Slender: The Arrival’da ise elimizde kamera, etrafı çeke çeken yürümeye başlıyoruz ormanın derinliklerine doğru. Havanın yavaş yavaş kararmaya başladığı saatlerde yola koyulduktan sonra etrafın sessizliği ve sakinliği, bize yalnız olduğumuz hissini uyandırıyor ve gerginlik yavaş yavaş ekrandan bedene nüfuz ediyor. Zaten oyunun hedeflediği şey de oyuncuyu baskı altına almak, strese sokmak ve korkutmak ki bunu başarıyla yerine getiriyor Slender: The Arrival. Rüzgârın uğultusu, bir anda kulağa çalınan ayak sesleri ve benzeri detaylar oldukça başarılı. Görsellik de -her ne kadar oyunun geneline karanlık hâkim olsa da- önceki oyuna göre çok daha başarılı.

Slender: The Arrival PC Oyun İncelemesi

Toplam beş bölümden oluşan Slender: The Arrival’ı oynarken yine en büyük dostumuz fenerimiz olacak. Etraf karardıktan ve çevredeki ışık kaynağı sayısı minimuma indikten sonra ona öylesine ihtiyaç duyuyoruz ki... Kendinizi oyunun atmosferine kaptırdıktan sonra feneri bir anlığına, belki de bir saniyeliğine kapatınca ne demek istediğimizi daha net anlayacaksınız. Zaten duyularınıza, hislerinize öylesine hitap ediyor ki oyun, feneri bir anlığına kapamak, karanlıkta kaybolmak, kendini yalnız ve tedirgin hissetmek istiyor insan. Bazılarınıza psikopatça, hatta aptalca gelebilir ama ilk oyunu oynayanlar beni anlıyor ya gerisi önemli değil. (Yok yok, kızmayın, siz de önemlisiniz ama beni anlamaya çalışın!) Dediğim gibi, beş bölümden oluşuyor oyun ve bölümler arasında bağlantı olsa da farklı odak noktaları var. Örneğin, ikinci bölüm önceki oyunun bir kopyası olarak değerlendirilebilir ki adı da “The Eight Pages” zaten. Sonraki bölümler içinse detay vermiyor ve konuyu kapıyorum.

Slender: The Arrival PC Oyun İncelemesi

Henüz bağımsız korku oyunlarına bulaşmamış ama ekran başında korkmak için can atan biriyseniz, bu sürece atacağınız ilk adım Slender: The Arrival olabilir.

Oyunu indirmek için:
Slender: The Arrival Full indir

Yorum Ekle




Yönetici
Meliksah_2006 13 Haziran 2018 19:16
G4GamerTR,
Oyun eklenmiştir:
Slender: The Arrival Full indir

--------------------


Değerli Üye
G4GamerTR 11 Haziran 2018 17:00
bu oyunu rip olarak yada olmayarak ekleyebilirmisiniz ömer abi?? sizce bence oyun güzel

--------------------



 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.