Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » İncelemeler » Oyun İncelemeleri » Risen 2: Dark Waters - Oyun İncelemesi

Risen 2: Dark Waters - Oyun İncelemesi


İncelemeler > Oyun İncelemeleri   Meliksah_2006   18-04-2015, 20:17   1   
Risen 2: Dark Waters - Oyun İncelemesi

Bu suların en korkulan korsanı benim babamdı ve ben de onu bulacağım, gelip hepinizi dövecek!” Risen 2’yi en kısa şekilde anlatmak gerektiğinde bu cümle ile karşılaşıyoruz. Batan bir gemide kız arkadaşının kaldığını söyleyerek sizden yardım isteyen bir çocukla beraber engin denizlere açılıyorsunuz.

Risen 2: Dark Waters - Oyun İncelemesi

Aksiyon RPG türündeki oyun Piranha Bytes’in geliştirdiği ve büyük umutlar bağladığı bir RPG. Ateşli silahların yeni kullanılmaya başladığı bir dönemde, tropik sularda korsanlık yapmanıza izin veren Risen 2, oyunun yayıncısı tarafından da büyük destek görüyor. Alman yayıncı Deep Silver, oyunu 1.000.000 adet dağıtacaklarını ve bunun firma için bir dönüm noktası olacağını vurguluyor.

Risen 2: Dark Waters - Oyun İncelemesi

Dragon Age gibi, yanınıza alacağınız iki takım arkadaşı beraber tehlikeli tropik sularda yelken açıp bin bir türlü tehlikeyle dolu adada savaşarak ilerleyeceğiniz oyun için yarı serbest bir oyun haritası hazırlanmış. Yani düz bir çizgide ve görünmez duvarlar arasında hareket etmek zorunda kalmadan, istediğiniz yere gidip gelebildiğiniz bir sandbox söz konusu. Bu sandbox’ta senaryo gereği bazı adalar, zamanı gelmeden ulaşamayacağınız şekilde tasarlanmış ve yeni adaları buldukça o adalarda özgürce dolaşabiliyorsunuz. Dev adalar bir kez yüklendikten sonra hiçbir ara yükleme olmaksızın, içindeki tüm NPC’ler ve nesnelerle erişime açılıyor. Oyuncu da adada serbestçe dolaşabiliyor.

Risen 2: Dark Waters - Oyun İncelemesi

İsimsiz ve sınıfsız bir kahraman olarak oyuncuya oyun boyunca kazandığı deneyim puanlarını dilediğince kullanma imkanı veriliyor. Bunun için de oyuncunun deneyim puanı karşılığında değişik adalarda bulunan farklı NPC’lerden eğitim alması gerekecek. Oyunda büyüler de bulunacak ve oyuncu kendini büyü konusunda da geliştirebilecek, ancak hiçbir sınıf kısıtlaması olmayacağı için yetenekleri birleştirerek dilediği gibi bir karakter yaratabilecek.

Risen 2: Dark Waters - Oyun İncelemesi

Oyuna özel geliştirilen grafik motorunda da oyun dünyasını en gerçekçi şekilde yansıtmak için foto gerçekçiliği yüksek kaplamalar kullanılmış. Bu sayede oyunun, piyasadaki en güzel görünümlü oyunlardan biri olması bekleniyor ki, Deep Silver’ın oyuna bu kadar büyük yatırım yapıp umut bağlamasının ardında da bu detaylar yatıyor olmalı.

Risen 2: Dark Waters - Oyun İncelemesi

Oyundaki envanter sistemi ve etkileşime girilecek nesneler konusunda ise fazla bilgi yok. Zaten yapımcıların bu konuda önceden vaat ettiklerinin sonradan fos balonlar çıktığını çok gördük. Yeni yıktığımız düşmanlarımızın üstü boğazına kadar silah doluyken sadece iki altın çıkması ne kadar da sinir bozucudur.

Risen 2: Dark Waters - Oyun İncelemesi

Risen 2, iddialı bir RPG olarak, gelişmiş grafikleri ve oyun serbestisi ile Elder Scrolls’un rakibi olacak gibi görünüyor ancak arkasında 15 sene ve dört oyunla bir dolu ek görev paketinin deneyimini saklayan Elder Scrolls ile aşık atmak o kadar kolay değil. Fakat, mukayeseye girişmediğimiz zaman, Risen 2 için merakla beklenecek, umut vaat eden bir oyun demek.

Oyun en kısa sürede full olarak siteye eklenecektir...

Yorum Ekle




Değerli Üye
BoraBozdogan 18 Nisan 2015 20:18
emeğinize sağlık...



 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.