Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » Program indir » Fotoğraf Editörleri » Alien Skin Snap Art v4.1.3.351 (x64)

Alien Skin Snap Art v4.1.3.351 (x64)


Program indir > Fotoğraf Editörleri   Meliksah_2006   6-01-2021, 23:04   0   


Alien Skin Snap Art v4.1.3.351 (x64)

Exposure Software Alien Skin Snap Art Full indir (64-bit)

Snap Art ile yaratıcı araçlar paletinizi genişletin. Fotoğraflarınızı güzel sanat eserlerine dönüştürmek Snap Art 4'te çok kolay. Sanatçıların görsel unsurlarını ve tekniklerini yüzyıllar boyunca analiz ederek Snap Art bir makine tarafından değil, insanlar tarafından yapılmış gibi görünen görüntüler üretmek için tasarlandı. Snap Art 4, basit ve şık bir kullanıcı arayüzü ile çoklu sanatsal stilleri denemenize izin verir.

Odaklanın
Yenilenen tasarım ve düzen, dikkat dağıtıcı unsurları azaltır ve çok çeşitli hazır ayarların hızlıca görsel olarak taranmasını sağlar, böylece her zamankinden daha hızlı mükemmel sonuçlar elde edebilirsiniz. Snap Art, kolay toplu işlemeyi sağlayan bağımsız bir uygulama da dahil olmak üzere yaptığınız her yerde çalışır.

Sanatsal ifadeler
Snap Art kullanırken el-göz koordinasyonu veya teknik eğitim gerekmez. Sanatsal vizyonunuzu gerçeğe dönüştürmek ve yaratıcı çalışmaları Snap Art'a bırakmak için üretken seçimler yaparsınız.

Snap Art'ın yağlıboya, kalem kroki, pastel boya ve suluboya gibi pek çok önayarından birini seçin; Snap Art sizin için her şeyi halleder. Daha sonra, tuvalinizde ilgi duyulan belirli alanların bireysel nüanslarını geliştirmek ve incelemek için Snap Art'ın detay maskesini kullanabilirsiniz. Son ürün, tuval üzerine basmaya ve galeriye asılmaya değer bitmiş bir sanat eseridir.

Kendi tarzınızı bulun
Snap Art, çok çeşitli hazır ayarlarla birlikte gelir, ancak bunlar kendi benzersiz tarzınız için başlangıç ​​noktalarıdır. Bir fikri tetikleyen bir hazır ayar keşfederseniz, gereksinimlerinize uyacak şekilde kalıplaştırmak kolaydır. Yeni görünümünüzü bir ad, kategori ve hatta notlar içeren hazır ayar olarak kaydedin.

Muhteşem arayüz
Snap Art'ın güncellenmiş kullanıcı arayüzü, daha az dikkat dağıtıcı içerik ile çalışmanıza izin veriyor. Daha koyu olan tema görüntünüze odaklanmanıza yardımcı olur ve profesyonel bir iş akışında diğer araçlarla eşleşir. Yeni Lightroom tarzı katlanabilir paneller, yalnızca ilgilendiğiniz denetimleri görmenizi sağlar. Yoldan çıkan araçlar, görüntünüz için daha fazla alan sağlar. Snap Art şimdi Apple Retina Display'ler ve diğer HiDPI ekranlar için destek sağlıyor, böylece görüntü önizlemeniz daha da iyi görünüyor!

Hızlı çizim paneli
Snap Art 4, resimlerinizi hiç olmadığı kadar hızlı hale getirir, böylece istediğiniz süreyi minimum sürede elde edebilirsiniz. Tüm kullanıcı deneyimi kolaylaştırılmıştır, böylece bilgisayar ekranının önünde oturmak yerine fotoğraf çekmeye geri dönebilirsiniz.




İndirme Linkleri

Turbobit İndir

(( Alternatif ))

Racaty İndir

(( Alternatif ))

Uptobox İndir

Boyut: 43 MB

Format: .RAR




Yorum Ekle





 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.