Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » Oyun indir » Strateji Oyunları » Battlefleet Gothic: Armada Full

Battlefleet Gothic: Armada Full


Oyun indir > Strateji Oyunları   Meliksah_2006   9-05-2016, 20:49   18   


Battlefleet Gothic: Armada Full

Battlefleet Gothic: Armada Tek Link indir

Bundan binlerce yıl sonra, Mars’ın ve Samanyolu’nun ötesinde bizi ne bekliyor? Tabii ki savaş! Peki, bu savaşı kim kazanacak? Savaş alanının artık uzay boşluğuna dönüştüğü bir yerde en kudretli ırk hangisi olacak? Peki, İmparator ne ister? Fütüristik ve karanlık bir dünya söz konusu olduğu zaman Warhammer 40K evrenini tek geçerim. Her ne kadar masa üstü savaş oyunları çok kaliteli olsa da, bence onu benzeri ürünlerinden birkaç adım ileriye taşıyan açık ara en önemli fark, dünyası ve içerisindeki hikâyeleridir.

Her roman serisi başlı başına dikkat çeken WH40K dünyasında, özellikle Horus Heresy serisinin yeri ayrıdır. İşte böylesine iddialı bir dünyanın onlarca oyunu olmasa olmazdı. Birçokları için Warhammer sadece bir savaş oyunu gibi gözükse de, pek çok masaüstü kutulu oyunu da bulunuyor. İşte bu oyunlardan bir tanesinin adı da Battlefleet Gothic’ti. Daha doğrusu ilk oyun 1999 yılında bu isimle piyasaya çıkmıştı. 2005 yılındaysa Battlefleet Gothic: Armada isimli ikinci oyun kendisini gösterdi. Anlayacağınız yine halihazırda var olan bir oyunun dijitale dönüşmüş versiyonunu deneyim ediyoruz.

Battlefleet Gothic: Armada’nın şüphesiz en iddialı olduğu nokta atmosferi. Yaratılan gotik dünya teması beni resmen içerisine hapsetmeyi başardı. Zaten WH40K dünyası karanlığı ile ünlü bir seridir. Tabii bunu resmetmek ve daha da önemlisi bu resmi bir uzay stratejisi içerisine bu kadar kaliteli şekilde yedirmek biraz zor olsa gerek. O yüzden yapımcılara saygım bu konuda sonsuz. Bir diğer dikkat çekici özellik seslendirme ve müzikler. Yani bugüne kadar deneyim ettiğim birçok WH40K oyununda çok iyi seslendirme ve müzikle karşılaştığım doğrudur ama bu kadar iddialısını şahsen görmemiştim. Özellikle tek kişilik senaryo içerisinde yer alan karakterlerin her birinin kendisine ait sesi olması muazzam bir fark yaratmış durumda. Bu seslerin tam da ilgili karakterlere ait oluşu, gerçekten de “Böyle bir karakterden ancak böyle bir ses çıkmalı!” dedirtiyor olması oyunun bir diğer artısı. Atmosfer müzikleri zaten tadından yenmez şekilde. Masaüstü Forbidden Stars oynarken bile fon müziği olarak bunları açar oldum. O kadar kaliteli ki açın dinleyin…

Az önce tek kişilik senaryo dedim; bu noktada konuyu birazcık daha açmak isterim. Oyuna daldığımız anda kendimizi Imperium ırkını kontrol ederken buluyoruz. Tıpkı beta aşamasında olduğu gibi bir iki tutorial görevi tamamladıktan sonra oyuna başlıyoruz. Yani farklı ırk seçmeyi beklemeyin. Battlefleet Gothic: Armada, tek kişilik oyun modelinde iki farklı sekmede deneyim edilen bir oyun. Bunlardan ilki taktik harita, ikincisi de savaş haritası. Taktik harita üzerinde sahip olduğumuz 50 adet gezegen bulunuyor. Her tur kontrolümüzdeki gezegenlerden birisine ya dış mihraklar saldırıyor ya da içeriden isyan edenler oluyor. Tur dedim çünkü ana haritada tıpkı Total War yapımlarında olduğu gibi tur mekaniği bulunuyor. İlgili tur içerisinde gelen saldırı ve nasıl bir savaşa gireceğimiz açık şekilde belirtiliyor. Savaşa girmemek bir opsiyon ama gezegen kaybettikçe işler daha da zor bir hal alıyor. Misal, kendi halkımız daha çok isyan ediyorken, Orks gibi ırklar ele geçirdikleri gezegen miktarıyla doğru orantılı olarak saldırılarını sıklaştırıyorlar. Bu sebepten hemen her tur bir savaşa giriyoruz. Oyunda ilerledikçe taktik harita bir hayli zorlayıcı hale geliyor ama daha önceden taktik strateji oynamış olanlar için çok da sıkıntı yaratan bir zorluk seviyesi bulunmuyor. Geçelim savaş kısmına. Taktik haritada çıkan mevzunun tek bir çözümü var o da savaşmak. Haritada belirtilen bölgeye geldiğimiz zaman nasıl bir savaşın içerisine gireceğimiz önceden belirtiliyor. Oyunda toplamda yedi farklı görev modeli bulunuyor ki bu görevler aynı zamanda multiplayer haritalarda da karşımıza çıkıyor. Her görevin kendisine göre zorlukları mevcut. Benim karşılaştığım en zor görev modeli Convoy oldu. Bir yandan düşmanı yok etmeye çalışırken, bir yandan da kısa sürede yok olmaya meyilli gemileri korumaya çalışmak gerçekten zorlayıcı.

Battlefleet Gothic: Armada’da toplamda dört adet ırk bulunuyor. Beta sürecinde sadece Imperium ve de Chaos deneme fırsatım olmuştu ama artık diğer iki ırk olan Orks ve Eldar ile oynamak da mümkün. Her ırkın kendisine özel artıları ve eksileri var. Misal Orks gemilerinin mahmuzlama özelliği rakibe dev hasarlar verebiliyorken, Eldar’ların kısa süreliğine ani şekilde yüksek hızlara çıkarak yer değiştirmesi büyük fark yaratabiliyor. Her ırkın gemi modelleri de farklılık gösteriyor. Battlefleet Gothic: Armada’yı benim için olduğundan daha büyüleyici kılan durum, kesinlikle gemilerin upgrade’leri. Özellikle Cruiser modeli gemilerin yapılacak birçok upgrade’i bulunuyor. Upgrade için bolca savaşıp renown kazanmamız şart. Tek kişilik senaryo içerisinde hangi durumlarda renown kazanacağımız zaten açık şekilde belirtiliyor. Her büyük geminin yok olmadan önce savaştan kaçma ihtimali bulunuyor ve ne yazık ki gemi kaçtığı zaman büyük oranda renown puanına da elveda diyoruz. Bir diğer sıkıntıysa gemilerin gerçekten zor patlaması. Tabii bu ne kadar sıkıntı olarak algılanabilir orası tartışılır.

Her büyük geminin dört farklı noktasına, odaklı atışlar yapabiliyoruz. Misal, taretlere odaklı atışlar sonucunda birçok silahı yok edebildiğimiz gibi, motorlara yapılan saldırılar da gemilerin neredeyse durmasına sebep olacak derecede zarara yol açabiliyor. Genel olarak animasyonlar ve gemilerin hareket şekilleri bir hayli kaliteli ama özellikle manevralara alışmak vakit alıyor diyebilirim. Imperium ve Chaos gibi ırkların belirli miktarda güç harcayarak sola ya da sağa keskin dönüş yapma ihtimalleri bulunuyor olsa da Orks ve Eldar’ın böyle bir özelliği olmaması günün sonunda savaş stratejilerini derinden etkiliyor.

Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 (Sadece 64 bit)
İşlemci: FX-4100 veya i5-2500
Bellek: 4 GB
Ekran Kartı: 1 GB, DX 11 Destekli

Battlefleet Gothic: Armada Full

Battlefleet Gothic: Armada Full

Battlefleet Gothic: Armada Full



Skidrow crack içerir. Tek link veya en sondan partlı halde bilgisayarınıza indirip oynayabilirsiniz.

Kurulum:
Battlefleet Gothic Armada Resimli Oyun Kurulumu



İndirme Linkleri

Buyur-indir | Turbobit | Alternatif

Dosya boyutu: 5.20 GB


Dosyayı indirmek için yukarıdaki linklerden birisini kullanabilirsiniz.



Yorum Ekle




Yönetici
Meliksah_2006 9 Temmuz 2016 12:58
 ahmet,
Resimli anlatım eklenmiştir adım adım işlemleri yapınız:
Battlefleet Gothic Armada Resimli Oyun Kurulumu

--------------------


Ziyaretçi
ahmet 7 Temmuz 2016 18:57
sizi iletişim için bir yerden eklesem olur mu?


Yönetici
Meliksah_2006 7 Temmuz 2016 18:54
 ahmet,
Yanlış yapıyorsunuz. Müsait bir zamanda resimli anlatım ekleyelim ona göre yaparsınız.

--------------------


Ziyaretçi
ahmet 7 Temmuz 2016 18:52
part 1 i çıkardım onlar gelmedi kendim 2. bölümü attım ama hedefteki dosyayla değiştir dedi galiba bunlar aynı dosya crackı da attım cracktaki dosyalarla gerçeği değiştirdim ama yine açılmıyor oyun yine steam açılıyor oyuna tıklayınca


Yönetici
Meliksah_2006 7 Temmuz 2016 18:11
 ahmet,
Sadece part1 olanı çıkarın diğerleri de otomatik çıkarılacaktır.

--------------------


Ziyaretçi
ahmet 7 Temmuz 2016 18:10
özür dilerim klasör küçük açıldığı için görmemişim iso yazdığını şimdi ben 3 part indirdim o diğer 2 sini de aynı klasöre mi atayım


Yönetici
Meliksah_2006 7 Temmuz 2016 18:02
 ahmet,
Arkadaşım dosya içerisinde mevcut diyoruz. RAR dosyasını klasöre çıkardığında göreceksin zaten.

--------------------


Ziyaretçi
ahmet 7 Temmuz 2016 18:00
şu ıso yu nasıl bulacam


Yönetici
Meliksah_2006 7 Temmuz 2016 17:20
 ahmet,
Winrar ile tüm dosyaları klasöre çıkarın. Dosya içerisinde ISO disk kalıbı bulunuyor. Bu kalıbı Daemon Tools ile açıp oyunun kurulumu yapın. (Winrar ile açmayın, Daemon Tools ile açın) Kurulum sonrasında verdiğimiz crack klasöründeki dosyaları oyunu kurduğunuz klasöre atıp değiştirin.

--------------------


Ziyaretçi
ahmet 7 Temmuz 2016 17:17
Halla halla bende mi sorun var acaba şu indirme olayını falan baştan anlatır mısınız ben winrardan yapıyorum


Ziyaretçi
ahmet 7 Temmuz 2016 17:09
yapıyorum ama olmuyor 3 bölüm indirdim hepsi aynı galiba


Yönetici
Meliksah_2006 7 Temmuz 2016 17:08
 ahmet,
Crack yapmanız gerekiyor. Dosya içerisinde mevcut. Crack dosyalarını oyunun kurulu olduğu klasöre atıp değiştirin.

--------------------


Ziyaretçi
ahmet 7 Temmuz 2016 07:39
oyunun iconuna bastığımda steam açılıyor ve oyunu satın alma yeri geliyor yardımcı olur musunuz


Değerli Üye
hempop07 13 May 2016 17:19
Meliksah_2006,
Tamam Kolay Gelsin blush


Yönetici
Meliksah_2006 13 May 2016 16:59
hempop07,
Evet belirtmiştim ama zaman değişti, sözüm sana özel değil yanlış anlamadım ben merak etme :)

Genel insanımız böyle yani beleş link olmayınca senden kötüsü olmuyor demek istediğim. Yine vermezdik bulut link ama verelim dedik. Malum bedava link için rastgele siteleri tercih etmesin insanımız.

--------------------


Değerli Üye
hempop07 13 May 2016 16:52
Meliksah_2006,
yok yanlış anlama dedim sanırım bi konuda belirmiştin bulut verilmeyecek diye kolay gelsin


Yönetici
Meliksah_2006 13 May 2016 16:46
hempop07,
Vermeyelim mi verelim artık vermeyince bizden kötüsü yok çünkü.

--------------------


Değerli Üye
hempop07 13 May 2016 16:40
Selamun Aleykum Ömer abi yanlış anlama ama artık antarnetif link vermeye başlamısın ?



 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.