Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » Oyun indir » Arcade Oyunları » 1979 Revolution: Black Friday Full

1979 Revolution: Black Friday Full


Oyun indir > Arcade Oyunları   Meliksah_2006   9-05-2016, 06:26   2   


1979 Revolution: Black Friday Full

1979 Revolution: Black Friday Full Tek Link indir

1979 Revolution, bağımsız oyun topluluğu tarafından bir süredir heyecanla beklenen bir yapımdı ve geçtiğimiz haftalarda nihayet piyasaya sunuldu. Geçmişte yaşanmış gerçek olaylardan esinlenerek kurgulanan yapım, İran-Tahran’daki İslam devrimini konu alıyor. Oyun birçok açıdan Telltale oyunları ile benzerlik gösteriyor; çok opsiyonlu seçenekler, QTE ve fotoğrafçılık gibi öğelere bolca yer verilmiş. Tarihte unutulmaz bir yolculuğa çıktığınız bu yapımda, keşfederek parçaları bir araya getiriyor ve hikâyenin bütününü ortaya çıkartıyorsunuz. Şahsen son dönemde oynamaktan en keyif aldığım oyunlardan biri olmayı da başardı.

Çektiğiniz her bir fotoğrafın orjinali ile yan yana gelmesi ise zekice olduğu kadar güzel bir ayrıntı. Fotoğraflar aynı zamanda yaşanmış gerçek olaylardan insanların, kültürün ve olayların nasıl etkilendiği ve geliştiğini başarılı bir şekilde yansıtıyor. Oyunun içerik bakımından zenginliği ise, onu diğer yapımlardan apayrı bir yerde tutan başlıca faktörlerden.

Seslendirmenin de en az Telltale yapımlarındaki kadar başarılı olduğunu belirtmem gerek. Prodüksiyon ekibini oluşturan, inanılmaz yetenekli Iranlı aktörlerin performansları da bir o kadar takdire şayan seviyede. Atmosfer sesleri de bir o kadar başarılı bir şekilde dengelenmiş, öyle ki kendinizi oyuna girdiğiniz andan itibaren Tahran sınırından içeri adımınızı atmış gibi hissediyorsunuz. Ana karakterimiz Reza, varlıklı bir aileden geliyor. Eğitimini Almanya’da tamamladıktan sonra İran’a geri dönüyor ve gelir gelmez neredeyse tesadüfi bir şekilde, hala devam etmekte olan devrimin göbeğine düşüyor. Ülkenin artık hatırladığı İran ile uzaktan yakından bir ilgisi yok. Reza, bir süre boyunca gördüğü ve tanık olduğu olaylar akabinde devrime ve propagandaya katılmaya karar veriyor. Lakin verdiği bu karar sayısız çelişki ve sorunu da beraberinde getiriyor. Kendini bir tarafta abisi, diğer tarafta arkadaşları ve kuzeni arasında bir çıkmazın ortasında buluyor.

Oyuncunun yaptığı seçimler hikâyenin gidişatını etkilediği gibi sonunu da belirliyor. Sokaklarda yürüdükçe, kendinizi o devrimin bir parçasıymış gibi hissetmekten alıkoyamıyorsunuz. Acı çeken ve sürünen insanları gördükçe, duyduğunuz sempati de gitgide artıyor. Oyundaki siyasi figürler ise tamamen gerçek. Geçtiğim bir sokakta rastladığım Humeyni çizimini gördüğümde neredeyse şok geçiriyordum. Lakin altını çizmeliyim, oyun her ne kadar politik bir konuya sahip olsa da olaylara tamamen objektif yani tarafsız bir bakış açısı ile yaklaşıyor. Sizi herhangi bir tarafa çekmeye çalışmaktan ziyade, olayların ne kadar çelişkili olduğunu gözler önünüze seren bir paradoks yaratıyor. Oyunda yapmanız gereken seçimlerde bir karar vermek gerçekten zor. Zira sonuçlarını gördüğünüzde vicdanınız ile baş başa kalıyorsunuz. Taşı attığınız ilk saniye de artık eski siz olmuyorsunuz.

Oyunu bitirdiğinizde ise hikâye, sizi aklınızda binbir türlü soru işareti ile başbaşa bırakıyor. Şiddet gerçekten gerekli mi? Aile bağları sahip olduğunuz idealden daha mı önemli? Hayatınızı özgürlüğünüz için riske atar mısınız? Bu oyunda iyi yada kötü adam yok, hepsi tamamen sizin perspektifinize, olayları nereden ve nasıl gördüğünüze kalıyor. Eğer bir Telltale hayranıysanız bu oyundan da fazlasıyla keyif alacağınızı garanti edebilirim.

Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows 7 / 8 / 8.1 / 10
İşlemci: 2.0 Ghz, Çift Çekirdekli
Bellek: 2 GB
Ekran Kartı: 512 MB

1979 Revolution: Black Friday Full

1979 Revolution: Black Friday Full

1979 Revolution: Black Friday Full




İndirme Linkleri

Buyur-indir | Turbobit | Alternatif

RAR şifresi: buyur-indir

Dosya boyutu: 3.71 GB


Dosyayı indirmek için yukarıdaki linklerden birisini kullanabilirsiniz.



Yorum Ekle




Üye
Sinsi01 22 Ocak 2019 21:35
O açıklama ne öyle Meliksah abi sasırdım dogrusu çok teşekkürler ellerine sağlık.


Ziyaretçi
yakub 3 Şubat 2017 16:46
Teşekkürler elinize sağlık harika bir site



 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.