Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyur İndir - Full Ücretsiz İndir > İncelemeler > Listeler > En iyi 15 Veri Kurtarma Yazılımı

En iyi 15 Veri Kurtarma Yazılımı


İncelemeler > Listeler   immortim   27-10-2015, 18:51   6   
En iyi 15 Veri Kurtarma Yazılımı

Bilindiği gibi sanal ortamda “silmek” diye tabir edilen kavramın geçerliliğinin olmadığını bilmeyen yoktur. Veriler asla tam anlamıyla yok olmaz. Bunun aslında en güzel yanlarından biri hatalarınızı her zaman telafi edebileceğiniz anlamına geliyor olması. İster yanlışlıkla belgelerinizi silin ister depolama alanınız arıza yapsın hatta siber saldırıda verilerinizi kaybedin, her zaman bir umut vardır. Peki, Verilerinizi kurtarmak için hangi yazılımı kullanacaksınız? Sizin için en iyi 15 tanesini seçmeye çalıştık.


15. Recuva
En iyi 15 Veri Kurtarma YazılımıBu yazılım aşağıdaki diğer yazılımlar gibi ücret talep etmeden çok çok iyi bir performans gösteriyor diyebilirim. Tabii ücretli bir sürümü de mevcut. Genelde günlük yanlışlıkla sildiğiniz tek tük belgeler için kullanılır. Top yekûn bir kurtarma için aşağıdaki yazılımları öneririm ama anlık, hızlı ve acil durumlarda Recuva hayat kurtarabiliyor. Piriform firmasının kalitesini hepimiz biliyoruz zaten. Güvenle kullanabilirsiniz. Kısaca Recuva belge türleri üzerine yoğunlaşarak çalışabiliyor. Sadece resimleri veya sadece videoları tarayabiliyor buda zaten bize hız kazandırıyor. Derinlemesine Tarama modunu çalıştırırsanız çok daha başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Tabiki bu mod biraz zaman alabiliyor.Türkçe dil desteği vardır.

En iyi 15 Veri Kurtarma Yazılımı

14. 7-Data Recovery Suite
En iyi 15 Veri Kurtarma YazılımıGünlük kullanım ve bu işte acemi olan arkadaşlar için tasarlanmış bir arayüzle karşımızda 7-Data Recovery. Bu programla resimlerde de görebileceğiniz gibi 5 bölümden oluşuyor. Bu bölümlendirme gayet açık ve akıllıca hazırlanmış. Üzerine geldiğinizde bölümün ne işe yaradığı hakkında küçük bir tanımları mevcut. Bununla belge kurtarmak bebek oyuncağı. Kayıp Bölmeleri Kurtar seçeneği Hasarlı bölümü düzeltme ihtimali üzerine çalışırken, “Android Kurtar” seçeneği adındanda anlaşılacağı üzere android ürünler üzerinden kurtarma yapabiliyor. Direk medya dosyaları üzerine yoğunlaşıp kurtarma yaptığı bir bölümde mevcut. Türkçe dil desteği olduğunu unutmadan söyleyelim.

En iyi 15 Veri Kurtarma Yazılımı

13. Disk Doctors FAT Data Recovery
En iyi 15 Veri Kurtarma YazılımıAslında Uluslar arası profesyonel bir veri kurtarma şirketi olan Disk Doctors firması software işine girelim demişler ve bir sürü platform için yazılım üretmişler. Biz sadece FAT türlerine yönelik üretmiş olduğu yazılımını incelememize rağmen NTFS, Mac, Mobil platformlar için ayrı ayrı yazılımlar mevcut. Her platform için ayrı bir yazılımın olması kullanılabilirlik, taşınabilirlik ve kapladığı alan açısından sorun oluşturur, lakin her platform için ayrı bir yazılımın o platformda uzmanlaştığı ve daha başarılı olduğu anlamına da gelebilir. Bundan dolayı anlık kullanımlarda değil de özellikle belli platformlarda topyekûn kurtarma yapacak arkadaşlara önerilir.

En iyi 15 Veri Kurtarma Yazılımı

12. File Scavenger
En iyi 15 Veri Kurtarma YazılımıOldukça popüler bir program olduğunu söyleyebilirim. Popüler olması hızlı olması ve işini gerçekten iyi yapmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Özellikle ücretsiz sürümü bolca kullanılıyor ve olumlu dönütler çok fazla. Kurtarırken görüntüleme seçenekleri yani tarih, isim, tür, boyut vb gibi bilgileri gösterir ve dosyalarınızı orijinal adıyla hatta dosya yolu ile dahi kurtarabilirsiniz. Özellikle yanlışlıkla verilerinizi yedeklemeden format attınız veya yanlışlıkla dosyanıza shift delete yaptınız. İşte tam bu tür anlarda önerebileceğim bir program. Daha yeni silmiş yada formatlanmış verileriniz üzerine dosya yazmadan hemen bu programla çok hızlı bir şekilde adlarıyla beraber kurtarabilirsiniz.

En iyi 15 Veri Kurtarma Yazılımı

11. Handy Recovery
En iyi 15 Veri Kurtarma YazılımıÜste anlattığım File Scavenger programına oldukça benzeyen bu program ile silinen dosyalarınızı tarih sırası ile görebilirsiniz. Windows dosya sistemini desteklediği için çok basit bir ara yüze sahip bundan dolayı dosyalarınız kolaylıkla kurtarabilirsiniz. Önizleme özelliği ile kurtaracağınız dosyaları kolaylıkla seçebilirsiniz.


En iyi 15 Veri Kurtarma Yazılımı

10. Ontrack Easy Recovery
En iyi 15 Veri Kurtarma YazılımıAslında söze şöyle başlasam yanlış olmaz. Bu programın Enterprise sürümü tam $499. Fiyatı bir miktar kalitesi hakkında bilgi vermiştir herhalde. Bu programla yüzlerce gigabayt lık veriyi tereyağından kıl çeker gibi sorunsuz bir şekilde kurtarabilirsiniz. Ne yazık ki Türkçe dil desteği yok. Ama içindeki birçok araçla ve birçok platformda sorunsuzca veri kurtarabilirsiniz hatta e-postalarınızı dahi kurtarabilirsiniz. Daha çok şirketler bazında kullanılan bu program arşivinizde bulunması gereken bir program diyebilirim.

En iyi 15 Veri Kurtarma Yazılımı

9. Recover My Files
En iyi 15 Veri Kurtarma YazılımıBu yazılım çok güçlü bir kurtarma motoruna sahip ve bu gücünü, kullanımı kolay ofis teması arayüzü ile birleştirince ve bir sürü dosya sistemini desteklemesi tabii listemizde dokuz numarayı hakkediyor. Bütün Windows türlerini destekleyen bu program FAT12, FAT16, FAT32, NTFS, NTFS5, HFS ve HFS+ yani mac dosya türlerini hepsinde çalışabilmekte. En önemli eksik yanı Türkçe dil desteğinin bulunmaması diyebilirim.

En iyi 15 Veri Kurtarma Yazılımı


8. EaseUS Data Recovery
En iyi 15 Veri Kurtarma YazılımıProgramımız tamamen yeni nesil ihtiyaçlara göre tasarlanmış bir program diyebilirim. Hem her platformdan veri kurtarabilir hem her türlü veri kaybına karşı etkili olabilir hem de kolayca kullanılabilir. İlk başta 3 bölüm sizi karşılıyor. Bunlar “Tam Dosya” “Silinmiş Dosya” ve “Belirli bir alan” kurtarma bölümleri. En göze çarpan özelliği ise hızlı bir şekilde dosyalarınızı kurtarması diyebilirim. Technician sürümünün $500 civarı olduğunu bilmeniz önemli.

En iyi 15 Veri Kurtarma Yazılımı


7. GetDataBack
En iyi 15 Veri Kurtarma YazılımıUzun yıllar kullandığım ve memnun kaldığım bir veri kurtarma yazılımıdır kendisi. Gayet güçlü bir yazılım diyebilirim. Özellikle bozuk ve açılmayan harici diskimden dosya isimleri ile beraber birçok başarılı kurtarma yaptım. Programın eksi yönleri Türkçe dil desteği bulunmaması. NFTS için ayrı FAT için ayrı kurulum yapmanız gerekmekte. Arayüzü hiç hoş değil tamamen uzmanlar için tasarlanmış bir arayüzü var amatör arkadaşlar için uygun değil. Ama internette bolca kullanımı konusunda anlatım bulabilirsiniz. Şunu söylemeden geçemem bu programın Ultimate sürümünün teknik lisansı $999.

En iyi 15 Veri Kurtarma Yazılımı


6. Active@ File Recovery
En iyi 15 Veri Kurtarma YazılımıKullanmaktan keyif aldığım bir program diyebilirim. Koyu Gri tasarımı ve Türkçe olmamasına rağmen kolayca kullanabileceğiniz bir arayüze sahip. Sürücünüzün Üstüne gelip sağ tık yapmanız yeterli. QuickScan, SuperScan, Search olmak üzere 3 arama modu var. İsimlerinden anlaşılıyor açıklamaya gerek yok sanırım. Tarama yaparken sector ekranı size bozuk sectorleri gösterebiliyor. Tarama esnasında bulduğu bütün verileri dosya formatına göre sınıflandırabiliyor. Hemen hemen her türlü dosya sisteminde de çalışabiliyor.


5. Power Data Recovery
En iyi 15 Veri Kurtarma YazılımıBu isimle başka program mevcut bundan dolayı karıştırılmasın. MiniTool firmasının yazılımı olan bu program diğerlerine nazaran daha güçsüz bir yazılıma sahip ama neden bu sırada diye sorabilirsiniz? Bir programın gücü önemlidir ama nasıl kullanıldığını bilmezseniz bu güç bir işe yaramaz. Bu noktada birçok anlatımını bulabileceğiniz ve yardım alabileceğiniz bir program diyebilirim. Ücret ödemek isterseniz yardım ve destek nerdeyse sınırsız. Güzel yanlarından biride kurtarma işlemini yarıda kesip tekrar devam edilebiliyor olması. Arayüzü ise fena sayılmaz.

En iyi 15 Veri Kurtarma Yazılımı

4. Data Rescue PC
En iyi 15 Veri Kurtarma YazılımıProSoft firmasına ait olan bu program inanılmaz bir kurtarma oranına sahip. %100 e yakın bir kurtarma oranına sahip olan program. Bunun götürüsü olarak epey bir yavaş. Yani bilgiler gerçekten hayati önem taşıyor hatasız kurtarılmalı ve zaman sizin için önemli değilse bu program tam size göre. Profesyonel bir hizmet veren bu program dünya listelerinde üst sıralarda diyebilirim. Ağ kurtarma, ham veri kurtarma, dosya ön izleme, RAİD kurtarma, çökmüş sisteme boot edilebilme, taramayı durdurma ve kaldığı yerden devam edebilme gibi birçok özelliği bünyesinde bulundurur.

En iyi 15 Veri Kurtarma Yazılımı

3. Stellar Phoenix Recovery Suite
En iyi 15 Veri Kurtarma YazılımıÜçüncü sıramızda neden bu program var? Çünkü Data Rescue PC yazılımından dahi daha güçlü bir kurtarma olanağı sunuyor. Tabi bütün saydıklarımız arasında da en yavaşı diyebilirim. Her şeyin bir bedeli var. Eğer çok önemeli bir veri kurtarmanız lazım ise bu program birebir ama çok fazla beklemeniz gerekecek. Buda kurtarılacak verinin önemine göre bu programı seçmeniz gerektiği anlamına geliyor. En önemli özelliklerinde bir tanesi fiziksel olarak hasar görmüş cd veya sürücülerden dahi etkili veri kurtarabiliyor.

En iyi 15 Veri Kurtarma Yazılımı

2. Seagate File Recovery
En iyi 15 Veri Kurtarma YazılımıAslında çok kaliteli harddiskler üreten Seagate firması zaten veri saklama konusunda uzman dolayısıyla bu tecrübesünü veri kurtarma yazılımında kullanarak çok başarılı bir ürün yaratmışlar. Kendi bünyelerinde bulunan veri kurtarma hizmetlerinin yanı sıra çok kaliteli bir yazılımla üst sıralarda yer almayı başarıyor. Hem yüksek kurtarma kalitesi hem de hızlı olması yani ikisinin bir arada olmasından dolayı listede ikinci sırayı hak ediyor. Sitesinden de Türkçe bilgi alabileceğinizi söylemeliyim.

En iyi 15 Veri Kurtarma Yazılımı

1. R-Studio
En iyi 15 Veri Kurtarma YazılımıAslında hem yüksek kurtarma oranı hem de hızlı olması ve özellikleri yönünden Seagete'ye çok benziyor. Peki neden R-Studio bir numarada? Ağ Kurtarma, ham veri kurtarma, dosya önizleme, partition recovery, RAID kurtarma, hex görüntüleyici, disk veya Hex editor, disk görüntüleme, çökmüş sisteme boot edilebilme, taramayı durdurup kaldığı yerden devam etme, tarama bilgilerini kaydedebilme, dosya türüne göre arama, disk temizleyicive daha fazlası programımızın özellikleri.

En iyi 15 Veri Kurtarma Yazılımı

Yorum Ekle




Ziyaretçi
Ziyaretçi Emrullah 19 Nisan 2021 22:59
teşekkürler


Ziyaretçi
Can Yücel 25 Haziran 2018 17:14
"Hdtuner'de gerçekten faydalı bir program badsector oluşmuş fakat fiziksel
olmayan badsectorlerden kurtuluş olabiliyor. Yazınız için çok teşekkür
ederim en azından insanlar'a temelden neden sorusunun yanıtı olmuş çoğu
website sadece bunları deneyin deyip geçerken siz faydalı bir bilgi
vermişsiniz ama ben mecbur olarak ücretli yardım aldım çünkü verilerim cidden önemli ve şirketim için büyük maddı kayıplar sağlayacak durumda idi tavsiye edebilirim"


Yönetici
Meliksah_2006 26 Aralık 2017 20:38
 Sedat,
Merhabalar. Açıkçası verinin kurtarıldığı fiziksel disk bu konuda en önemli faktör. Mevzu bahis programlar ile verilerinize hiçbir erişim sağlayamıyorsanız veya bozuk dosyalar alıyorsanız veri kurtarma firmaları ile iletişime geçmenizi önerebilirim. Çünkü yazılımlar da bir noktadan sonra yetersiz kalıyorlar. Diskler laboratuvar ortamında incelenip o şekilde verilere erişim sağlanıyor. Tabi bunun %100 garantisi maalesef yok. PİTS veri kurtarma hizmetleri ile görüşebilirsiniz, şu sıralar çok tavsiye ediliyor mesela.

--------------------


Ziyaretçi
Sedat 26 Aralık 2017 15:16
Öncelikle merhabalar. Veri kurtarma konusunda profosyonel, ücretli, ücretsiz, tür ve yeteneklerine göre bir çok ayrım olduğunu sizin gibi paylaşım yapanlar sayesinde öğrenebilmek mümkün oluyor. Genelde karşımıza ücretsiz ya da az bir tutar ile sahip olunacak ürünleri dünyanın en iyisi gibi başlıklardaki paylaşımlarda çok sık görüyoruz.

Yukarıdaki bazı programları kullandığınızı da söylemişsiniz.

Harici hard diskimin 6 partitionundan birini windows kurtarma dosyaları için hedef gösterdiğimde 2TB lık tüm hard diskimdeki partitionlar silinip sadece kurtarma dosyalarının bulunduğu tek bir partition görünüyordu. Bilgisayar ile amatör ama ilgili olan bir insan olarak fotoğrafları kaybetmemek için 2 ayrı yerden tavsiye üzerine bir veri kurtarma desteği almaya karar verdim. Tüm dosyaları görüyoruz ama açılmaz halde değişikliğe uğramışlar, kısmen dahi kurtarma yapacak dosya yok denildi.

Dosya Sistemi Üzerinden Veri Kurtarma mı yoksa Dosya İmzaları Üzerinden Veri Kurtarma mı şeklinde seçenekler olduğunu internette okumuşturm

Bahsettiğiniz profosyonel ve pahalı ürünler kullanıp kullanmadıklarını bilemiyıorum. Sizce kurtarmaktan vazgeçmeli miyim, ne önerirsiniz.
Bu mesaj yorumu aştı biliyorum. İyi günler ve paylaşımınız için tekrar teşekkürler.


Yönetici
Meliksah_2006 3 Şubat 2017 18:23
Anon,
3 aşağı 5 yukarı çoğu veri kurtarma programı aynı işi yapar. Aynı algoritmayı kullanır. Ancak Active@ ve R-Studio firmasının programlarını denemenizi tavsiye edebilirim. Özellikle Active@ firması bu tip programları ile biliniyor.

--------------------


Ziyaretçi
Anon 1 Şubat 2017 02:29
Bunların arasında en güçlüsü hangisi? Yani diğerlerinden daha fazla veriyi kurtaran program hangisi?



 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.