Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » Oyun indir » FPS Oyunları » Subnautica B702

Subnautica B702


Oyun indir > FPS Oyunları   Meliksah_2006   21-06-2016, 19:00   14   


Subnautica B702

Subnautica Full Tek Link / Partlı indir

Subnautica, bu sene aramıza katılan FPS oyunlarından. Oyuna başladığımızda deniz altından çıkmaya çalışıyoruz. Yani gözlerimizi derin bir okyanusun altında açıyoruz. Subnautica'da hayatta kalma mücadelesi vereceğiz yani. Birçok arkadaş Subnautica'nın son sürümünü arıyor, bulamıyor. v1.7 olarak bilinen son sürümünü indirerek oynayabilirsiniz buyurun.

Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows Vista / 7 / 8 / 8.1
İşlemci: 2.4 GHz, Çift Çekirdekli
Bellek: 4 GB
Ekran Kartı: 256 MB
DirectX: Versiyon 9
Sabit Disk: 7 GB boş disk alanı

Subnautica B702

Subnautica B702

Subnautica B702

Subnautica B702




İndirme Linkleri

Buyur-indir | Turbobit

Dosya boyutu: 3.56 GB


Dosyayı indirmek için yukarıdaki linklerden birisini kullanabilirsiniz.



Yorum Ekle




Üye
Sarsıplı_10 18 Şubat 2018 20:27
hocam 2. partta sıkınıtı var gailba indiremiyorum


Yönetici
Meliksah_2006 1 Ağustos 2016 00:54
Murat,
Alternatif linkteki dosya part 1 - part 2 şeklindedir. Tüm partları indirin ardından part1 olanına sağ tıklayarak Winrar ile klasöre çıkarın.

--------------------


Ziyaretçi
Murat 1 Ağustos 2016 00:53
Meliksah_2006,
autorun iconu çıkmıyor malesef her iki zip dosyalarının başlıkları aynı fakat ıcon ya da auto run yok


Yönetici
Meliksah_2006 31 Temmuz 2016 20:41
Murat,
Kurulum gerektirmiyor diye hatırlıyorum. Simgesinden direk girilebiliyor olması gerek.

--------------------


Ziyaretçi
Murat 31 Temmuz 2016 19:45
Merhaba, alternatis kismindan zip 1 ve zip 2 dosyasi olarak indirdim fakat setup bulamiyorum nasil yukleyebilirim ? bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim.


Değerli Üye
NostraKabuS 22 Haziran 2016 21:38
Meliksah_2006,
teşekkür ederim elinize sağlık

--------------------


Yönetici
Meliksah_2006 21 Haziran 2016 19:02
NostraKabuS,
Özelden attığınız linkteki oyunu ekledim. B702 sürümüne güncellenmiştir.

--------------------


Değerli Üye
NostraKabuS 21 Haziran 2016 10:40
lütfen Subnautica B.702 – Power Nap Update versiyonunu ekler misiniz? bunlar çok eski. Bu oyun haftada 2 defa güncelle yapmaktadır. Bende SUBNAUTICA 'nın geliştirici erkibinden biriyim.

Survivor ( Hayatta Kalma) oyunlarını sevenlere alternatif çok değişik bir oyundur SUBNAUTICA. Uzay aracınız ağrıza yüzünden bilinmedik ve neredeyse %85'inin denizlerle kaplı bir gezegene düşer ve macera başlar.

Tavsiye ederim ama bu sürüm çok eski bu sürümü oynayanlar yeni gelişmeleri ve teknik sorunları giderilmiş son sürümünden mahrum kalacaklardır... hatırlatırım..

--------------------


Değerli Üye
NostraKabuS 29 Ocak 2016 11:18
Meliksah_2006,

sende bana yabancı gelmiyorsun benim bildiğim IRC CHAT zamanlarında bir Melhsah vardı hatta birde Meliksah diye programı vardı yanlış hatırlamıyorsam sen o musun ?
Ben senin dediğin kişi değilim. Ben oldu bitti 2 isim kullanmışımdır DeLi_oP ve NostraKabus, DeLi_oP deşifre olup Microsoft tarafından Hotmail'e girişi engellendikten sonra yani 1995 senesinden bu yana Nostrakabus'um ben. Bu isimin de 2 anlamı vardır bir tek ben bilirim. Başkaları tarafından kullanılmasın diye , çünkü diğer Nick müsfetteleri çoktu.Bu isim benim kendi türettiğim, 2 anlam taşıyan özel bir isimdir kopyası yoktur anlayacağın.

Her neyse Meliksah ismi de bana yabancı gelmiyor. Nereden nereyi bağladık vay eskiler vay...

"Gayret Et" derim etmediğin için değil burnunun dibini görmediğin içindi. Ben 50 yaşında ömrünü oyun programlamaya harcamış Türkiyenin ilk konsol ve Bilgisayar oyunalrı üreten bir tasarımcısı ve geliştiricisiyim. Türkiye'nin ilk en genç oyun üreticisi ünvanında sahibiyim. Şimdi burada bunları nasl başardığımı anlatırsam alındığın hususu bir kez daah düşünmek zorunda kalırsın.

Aslında alınacak bir şey demedim Benim demem o ki "gösterilmiş veya edinilmiş çabalar takdire şayan, lakin biraz daah gayretle daha başarılı olunabilir" demek istedim. Sana bir site göstereceğim belki bilginiz vardır bende yeni keşfettim 1 sendir takip ederim bu siteyi geçen sene 4 MİLYON 'nun cu oyunlarını siteye UPLOAD etiler diye ekibiyle kutlama yaptılar. Günde abartısız . Bir sene içinde bir siteey 4 milyon ki şuanda en az 6 bin geçmiştir oyunu siteye upload edebilmek gerçekten büyük başarı . Asıl ilginç ve dikkat çekici olan şu ki bunca oyunu nereden temin ediyorlar. Öyleki aynı oyunun 'istekler' deki durumuna bakıp UPDATE lerini bile 1 hafta içinde bulup buluşturup yayınlıyorlar. Adı duyulmuş duyulmamış yüz binlerce oyunu takip ediyor bu kişiler.

İşte bunu bu siteden indirebilirsin oyunlarını hemde sıkıntısız ( uzman olarak tavsiye ederim hiç bir sıkıntı olmuyor dosyalarda , virüs trojan vs)
Sitenin ismini buradan vermiyeceğim doğal olarak reklama girecek buraya gelenlerin o siteyi bulmalarını istemiyorum etik olmaz çünkü. Ben senin özeline PM atacağım oradan bakar incelersin .belki de bildiğin bir sitedir bilmiyorum ama hiç bir yeri gezme sadece bu siteyi takip etsen yeterli dünyanın tüm güncel oyunlarını elde edersin.

Be senin gayretini takdir etmesem buraya takılmazdım zaten şu anda tek site olarak WAREZ site bilirim oranın dışında hiç bir yeri tercih etmem 2. si de senin siten oldu. Biz baktıklarımızı görecek kadar olgun, . İyi ile kötüyü de ayırt edebilecek kadar da bilgili kimseyiz onun için benim sözlerimden kırılmana gerek yok, bence ben bunu görüp söylemişsem eksikliklerini bir kez daha gözden geçirmen gerektiğini düşünmen içindir. Yoksa seni takdir etmediğim için değil.

Başarılar dilerim. Aklında olsun ben oyunlar altına eleştirel yorumlar yazabilirim inceleme yazıları vs. onlara da alınma benim yıllardır işim bu zaten :D Oyunlara yorum yazmak

--------------------


Yönetici
Meliksah_2006 25 Ocak 2016 17:03
NostraKabuS,
Kim olduğunuzu bilmiyorum. Açıkçası duymamıştım da. Nostra kelimesi bana sadece 2003 yapımı Nosferatu oyununu anımsatıyor :)

Sadece şu "gayret edin" sözünüze alındım. Zira burada verdiğimiz gayretten şüpheniz olmasın isterim. Oyun için güncel sürüm bakmıştım ve Steam dışında güncel bir sürüm bulamamıştım. Malum Steam oyunun da güncel sürümü kırılmadığı müddetçe hiçbir değeri yok. Yine bakıyorum mesela kırılmamış.

Upload konusunda bir sıkıntımız yok sevgili Yılmaz. Günde 100 oyun Upload edebilecek kapasitemiz mevcut. Ama aynı şekil günde 100 oyun paylaşımı yapmıyorsak elbet belirli nedenleri de var. Destek olmak istediğin için kendi adıma teşekkür ederim.

--------------------


Değerli Üye
NostraKabuS 25 Ocak 2016 16:11
[b]Meliksah_2006[/

yetkili olsam ben atarım hatta oyun bölümlerini tamamını ben güncellerim. Günde 10 oyun atarım.

Yeğen ben bilgisayar oyunları tasarımcısıyım ( game developer ) benim işim zaten oyunlar. Yardım edeyim sana linlerini vereyim indir UPLOAD ediver veya izin ver ben upload edeyim.

şu anda ben Subnautica 3415 sürümünü indirdim ki bu sürüm haftada en az 2 tane değişmekte.. Bizzat ben günde 3 4 oyun indirmekteyim. ( İncelemek adına.ve gelişmeler hakkında bilgi toplamak için) ayrıca geçenlerde kapattığım durugames.com un da sahibiyim ben.

ben sana destek vereyim sende oyunları atartsın . Bu site benim TR olarak gördüğüm çok iyi bir WAREZ site çok çok başarılı buldum açıkcası. Onun için destek verebilirim bu konuda sana.

Ben siteye üye olmuşsam bu çok önemlidir çünkü ben ancak çok çok değer verdiğim sitelere üye olurum.

Adım yılmaz DURU namı değer NostraKabus araştır googlede bulursun.

--------------------


Değerli Üye
NostraKabuS 20 Ocak 2016 07:18
NostraKabuS,
:) biraz gayret edip ufak bir araştırma yaparsanız bulursun. Şu anda en son sürüm Build 3322) ama bu oyun haftada en az 2 defa yeni güncellemesi çıkar bu sürümü ben buraya yazdığım zamanda değişmiş bile olabilr. Çok hızlı güncellenen bir oyundur.

--------------------


Yönetici
Meliksah_2006 18 Ocak 2016 18:09
NostraKabuS,
İstediğiniz versiyon nedir tam olarak? Bakalım kırılmışsa ekleyelim.

--------------------


Değerli Üye
NostraKabuS 18 Ocak 2016 17:50
bu çok eski son sürümü ile değiştiremez misiniz? Mümkünse çalışanı olursa çok daha iyi olur.

--------------------



 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.