Kırık linklere lütfen yorum yapınız. En kısa sürede güncellenecektir.
Karanlık Mod

❤ 11 YAŞINDA

Güncel Alet Çantası

CCleaner

PC Temizlik Programı

Flash Player

Flash Oynatma Aracı

Skype

Videolu Görüşme Programı

Aimp

MP3 Oynatma Programı

Internet Download Manager

Gelişmiş İndirme Yöneticisi

Microsoft Office

Ofis Yazılımı Tüm Sürümleri

Photoscape

Kolay Resim Düzenleme

Adobe Photoshop 2024

Prof. Resim Düzenleme

Mozilla Firefox Quantum

Hızlı İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

Güvenli İnternet Tarayıcı

Avast Premium Security 2024

En Hızlı Antivirüs Programı

Kaspersky Internet Security

Güçlü Antivirüs Programı

uTorrent Pro

Torrent Dosya İndirici

Nero Platinum 2020

Güçlü Disk Yazdırma

Daemon Tools Ultra Türkçe

Sanal Disk Oluşturma

Foxit Reader

Hızlı PDF Okuyucu

Adobe Acrobat XI Pro

Popüler PDF Programı

K-Lite Mega Codec Pack

Sistem Kodek Paketi

DirectX 12
 - DirectX 9
Microsoft DirectX Sürücüleri

WinRAR

Arşivleme ve Arşiv Açma


Sitemizi ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz?

Office 2021 Çıktı Buyurun İndirin
Adobe CC 2022 Tüm Programları
Windows 11 AIO Tek DVD
Windows 11 Pro Orjinal İndirin
Şuradasınız: Buyurindir Full Ücretsiz İndir » Program indir » CD / DVD » GiliSoft Secure Disc Creator v7.1.0

GiliSoft Secure Disc Creator v7.1.0


Program indir > CD / DVD   Meliksah_2006   4-05-2016, 20:04   9   


GiliSoft Secure Disc Creator v7.1.0

GiliSoft Secure Disc Creator Full

GiliSoft Secure Disc Creator programı ile şifre korumalı CD ve DVD diskler oluşturabilirsiniz. Program disk içeriğini şifreleyerek yetkisiz erişimin önüne geçebilmektedir. Örneğin çok gizli verilerinizin olduğu bir DVD yazdıracaksınız, GiliSoft Secure Disc Creator ile bu DVD diske şifre ekleyerek açılışta sormasını sağlayabilirsiniz. AES 256 şifreleme kullanan program ISO kalıplarını ve sanal sürücüleri de şifreleyebilmektedir. Birçok inceleme sitesinden 5 yıldız almış bir program.

Ekran görünütlerinde trial yazmasına aldanmayın, kendi sitesinden alınmışlardır.;

GiliSoft Secure Disc Creator v7.1.0

GiliSoft Secure Disc Creator v7.1.0

GiliSoft Secure Disc Creator v7.1.0

Dosya içerisinde keygen eklidir.


İndirme Linkleri

Buyur-indir | Turbobit | Alternatif

Dosya boyutu: 5 MB


Dosyayı indirmek için yukarıdaki linklerden birisini kullanabilirsiniz.



Yorum Ekle




Değerli Üye
furkan. 14 May 2016 19:43
Meliksah_2006,
sağolun teşekkür ederim.

--------------------


Yönetici
Meliksah_2006 14 May 2016 17:05
furkan.,
O işlemi yapamazsınız. Yani DVD silinebilen özellikte değilse silemezsiniz. DVD'nin yazılıp silinebilen özelliğe sahip olması gerekir. Onun haricinde bu program diskleri şifrelemek için kullanılabilir.

--------------------


Değerli Üye
furkan. 14 May 2016 11:44
iyi günler ; şimdi benim bir tane dvd'm var. içinde bikaç video var bi söyleşide dağıtılmıştı. şimdi benim bu dvd ile işim kalmadı ve içindeki videoyu siliyim dedim.(biçimlendir dedim.) vebu disk koruma altında gibisinden uyarı verdi ve silemedim. bu programı yüklersem o silinemeyen dosyaları silebilirmiyim ?

--------------------


Yönetici
Meliksah_2006 14 Şubat 2016 19:53
femurs,
Çok geçmiş olsun. Sizi gayet net anlıyorum.

Yorum kutucuğunun hemen altında "Yorumlara Abone Olmak İstiyorum" şeklinde bir kutucuk var. Ancak bu kutucuk son güncellemelerden sonra bozulmuş durumda. Bunu onarıp en kısa sürede duyurusunu yapacağım. Hatırlatmanız iyi oldu.

Bunu onarana kadar hangi konuya hangi yorumu yapmışsınız şuradan bakabilirsiniz. Yine aynı şekilde profilinize girerek son yorumlar bağlantısına tıklayabilirsiniz. İlgili konuya ulaşarak cevap gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz.

İnanın yıllardır insanların yorum yaparken kullandığı üsluptan neredeyse kişiliğini dahi çıkarabilir olduk. Bu noktada edep adap bilenleri ayırt etmek için Değerli üye statüsü oluşturduk. Aynı buraya yorumlarınızla verdiğiniz değer gibi, sizde buranın kıymetli bir üyesisiniz bunu bilin isterim.

--------------------


Değerli Üye
femurs 14 Şubat 2016 19:28
Sayın Yönetici Meliksah_2006,
Bir üyeniz olarak iki satır da olsa yaptığım yorumlara, sizler değer veriyor ve zaman ayırarak cevap veriyorsunuz.
Ben sizlere göre ihtiyar (45 yaşlarında), şeker ve hipertansiyonu olan bir insanım... sizin yaşınızın ise (en azından ciddi bir birikim gerektiren böyle bir organizasyonu yönetiyorsanız) kesinlikle 35'den yukarı olmadığını düşünmekteyim. (yanıldıysam lütfen belirtin)
Asli işlerime (memuriyet ve en önemlisi babalık) zaman ayırmaktan ve bu işleri yaparken yorulmaktan hafızam da olumsuz etkilenmektedir.
Bu açıklamaları şunun için yapıyorum; yaptığım yorumlara veya sorduğum sorulara ne cevap verilmiş nasıl göreceğim? Az önce belirttiğim nedenlerle çoğu zaman nereye, ne zaman, ne yazdığımı bile unutuyorum. Arıyorum bulamıyorum. Bunun bir yolu var da, ben mi bulamıyorum, açıkçası hayıflanmaya başladım.. Cevabınızı bekliyorum..
Saygılarımla.


Yönetici
Meliksah_2006 23 Ocak 2016 08:26
femurs,
O noktada hak veriyorum. Program kendi lisans olayını bile güven altına alamamışken nereye bizim dosyalarımızı güvenle şifreleyebilecek diye düşünüyoruz.

Sizi elbette yanlış anlamadım sadece açıklamak istedim. Alt yorumda demek istediğim, programın kullanımındaki yaptığı şifreleme metodu. AES-256 bit dediğimiz olay bilinen en iyi şifrelemedir. Şuradan da detaylarını incelemenizi öneririm. AES ile şifrelenmiş verilerin kırılması için, belirttiğim sayfada "evrenin yaşından daha uzun bir süre gerektirmektedir." şeklinde ifadelere yer verilmiş.

Bu sertifikalı bir şifreleme yöntemi. Yani her önüne gelen yazılımcı firma bunu alıp da kendi programında kullanamıyor. Kullanım amaçları farklı çünkü.

Şimdi bir programı kırmak, lisans anahtarı üretmek için algoritma geliştirdiğimizi, keygen yapacağımızı düşünelim. İlk olarak programın kendi sunucusu ile lisans-kontrol bağlantısını engellememiz gerekir. (Bilindiği üzere bunun için host dosyasında oynama yapıyoruz) Sonrası programı incelememiz gerekir. Lisans kodunun bulunduğu alanı Disassemble yapıp Assembly diline uygun çevirmemiz gerekir. Sonrası bir Hex editörü kullanıp normal dile çevirmek gerekir. Ardından VB ile "Keygen" dediğimiz küçük bir uygulama yazıp, bu algoritmayı uyarlamamız gerekir. Dediğim tüm bu işlemlere ters mühendislik deniyor. Belli başlı korsan grupları bu şekilde çalışıyorlar. Tek kişi ile olacak işler değil.

Şimdi burada programı kırdık. Yukarıda belirttiğim gibi, yazılımların lisansı, AES-256 bit şifreleme ile korunamaz. Çünkü AES ile şifreleme programların lisans standartları için uygun değildir. Size demek istediğim kısaca şu, programlar kırılabilir kırılmaz değil. Hele ki günümüzde dev antivirüs programları bile kırılabiliyorken bu küçük programcıkların lafı bile olmaz. Burada söz ettiğim AES-256 bit olayıdır. Program ters mühendislik ile kırılır evet ancak bir AES-256 bit şifreleme kırılamaz. Bu noktada programa güvenmeyebiliriz, ama yaptığı şifrelemeye kesinlikle güvenebiliriz.

--------------------


Değerli Üye
femurs 23 Ocak 2016 07:38
yanlış anlamayın. webde keygeni gezen bir programın kullanıcıyı koruması ne kadar mümkündür diye düşünüyorum. şahsen bu programı satın almak istesem keygeni her yerde varsa şifreleme için hangi teknolojiyi kullanırsa kullansın güvenip almam. anlatmak istediğim bu.. yoksa paylaşım güzel yanlış anlaşılmasın.


Yönetici
Meliksah_2006 11 Ocak 2016 03:11
femurs,
Yaptığı AES-256 bit şifrelemeye güvenebilirsiniz bence.

--------------------


Değerli Üye
femurs 10 Ocak 2016 22:05
kendisini bile koruyamayan bir program gizli verilerimizi korumayı nasıl başaracak???



 


Yasal uyarımız için burayı inceleyebilirsiniz. Telif hakkı ve iletişim için: (iletisim[at]buyur-indir.com)

Üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve yöneticilerimizin hiçbir dosyası / içeriği sunucumuzda barındırılmamaktadır. Tamamı internet üzerinde paylaşıma açık içeriklerdir. Platformumuz tüm paylaşımlara açıktır. DMCA / Telif ve yasal konular için bizlere mail adresimizden; "iletisim[at]buyur-indir.com" adresinden ulaşınız. Uyarınızdan itibaren ilgili içerik / içerikler 3 gün içerisinde kaldırılacaktır.

Sitede bulunan full programlar ve full oyunlar, tanıtım amaçlı sizlere sunulmuştur. Beğendiğiniz ürünleri üreticisinden satın almanızı, bu sayede onlara katkıda bulunmanızı tavsiye ederiz.